top of page

Over Wellbeing Oase

De weg naar innerlijke rust en balans.

Graag een kopje thee?

Hallo, ik ben Sylvie en verlekkerd op thee! Daarom bied ik je heel graag een zinnenstrelend kopje aan wanneer je langskomt. Thee verwarmt het lichaam en de ziel, en brengt mensen samen.

 

Net als thee werken verwarmen we lichaam en ziel. We verhogen samen je fysieke, emotionele, mentale of spirituele welbevinden in een plek die aanvoelt als thuiskomen. Waar andere welzijnscentra die vier dimensies los van elkaar bekijken, erkennen we ze als eenheid. Mijn missie? Je hele leven te transformeren, niet enkel één gebied.

 

Samen brengen we ook het menselijke terug. Je krijgt de tijd en ruimte krijgt om simpelweg te zijn. Om je verhaal te delen. En de producten en merken waarmee we samenwerken? Die reflecteren dezelfde integriteit en respect voor mens en natuur.

PureYou Photography_Wellpregnant Sylvie-48.jpg

Seraphine

Seraphine is welzijns- en vitaliteitscoach, doula, mama en puur licht in menselijke vorm. Ze staat vol vertrouwen en zonder oordeel in het leven. Haar visie? Alles is mogelijk! Ze empowert je om de leiding te nemen over je leven op alle vlakken. Haar zielsverwarmende energie steekt je aan vanaf de eerste seconde.

bottom of page