top of page

Relaxatie

Soms hol je jezelf voorbij door werk, (zelfopgelegde) verplichtingen of door onverwerkte emoties. Dan vergeet je wel eens te luisteren naar wat je lichaam je al lang wil vertellen. In onze relaxatiesessies kom je tot diepe rust. Zo doorvoel je waar je lichaam écht om vraagt. Vanuit volledige acceptatie van die gevoelens leer je je eigen behoeften te vervullen voor een leven van flow.

Kinderen

Kinderen zijn als een spons voor de gevoelens uit hun omgeving, terwijl ze hun eigen emoties niet altijd goed begrijpen. Op een speelse en rustige manier worden ze in vijf sessies gewaar van al de gevoelens en gedachten die door hun lichaam razen. In elke sessie verkennen we één zintuig: ruiken, zien, voelen, horen of proeven. We helpen je kinderen om hun gevoelens te (h)erkennen en een plekje te geven. Zo worden ze weerbaarder en gaan ze met meer innerlijke rust door hun kindertijd.

Image by Zach Lucero
PureYou Photography_Wellpregnant Sylvie-79.jpg

Zwangerschap

Wat je voelt en denkt tijdens je zwangerschap heeft impact op je kindje in je buik. Een blije en gezonde mama? Dat is een blije en gezonde baby. Neem daarom nu de tijd om extra goed voor jezelf te zorgen. In een relaxatiesessie tune je helemaal in op je eigen lichaam. Ik geef je de ruimte om onverwerkte gevoelens van je eigen kindertijd te plaatsen en samen versterken we de verbondenheid met je baby'tje. Tot slot halen we de oerwijze kracht van je lichaam naar boven om je voor te bereiden op je bevalling. Gun jezelf en je baby'tje de mooist mogelijke start in het leven met een zwangerschapsrelaxatiesessie.

bottom of page