Relaxatie

Soms hol je jezelf voorbij door werk, (zelfopgelegde) verplichtingen of door onverwerkte emoties. Dan vergeet je wel eens te luisteren naar de behoeften van je lichaam. In een relaxatiesessie kom je helemaal tot rust. Zo doorvoel je waar je lichaam écht om vraagt. Vanuit volledige acceptatie van je gevoelens leer je je eigen behoeften te vervullen voor een leven van flow.

Kinderen

Kinderen zijn als een spons voor de gevoelens in hun omgeving terwijl ze hun eigen emoties niet altijd goed begrijpen. Op een speelse en rustige manier worden ze gewaar van al die gevoelens en gedachten die door hun lichaam razen. In elke sessie verkennen we één zintuig (ruiken, zien, voelen, horen, proeven). We helpen die gevoelens te (h)erkennen en een plekje te geven. Zo worden ze weerbaarder en gaan ze met meer innerlijke rust door hun kindertijd.

Image by Zach Lucero
PureYou Photography_Wellpregnant Sylvie-79.jpg

Zwangerschap

Wat je voelt en denkt tijdens je zwangerschap heeft impact op je kindje in je buik. Een blije en gezonde mama? Dat is een blij en gezond kindje. Neem daarom de tijd om extra goed voor jezelf te zorgen nu je zwanger bent. In een relaxatiesessie tune je helemaal in op je eigen lichaam. Je verwerkt gevoelens van je eigen innerlijke kind en verdiept de verbondenheid met je baby'tje. De oerwijze kracht van je lichaam halen we naar boven om je voor te bereiden op de bevalling. Gun jezelf en je baby'tje de mooist mogelijke start in het leven.